Kesälomalle

 

Pikkuhiljaa sinivalkoiset siivet kiidättävät porukkaa lomalle Suomeen. Yksi Suomi-kouluvuosi on takana ja uuden alkuun on vielä tovi. Toivotan kaikki vanhat oppilaat ja perheet sekä uudet tulokkaat lämpimästi tervetulleiksi jatkamaan syksyllä. Poismuuttajille toivon onnea ja iloa matkaan ja kiitän mukana olostanne. Muistelemme teitä haikein, mutta iloisin mielin.

 

Suomi-koulumme 20-vuotisjuhla Kempinski hotellin puutarhassa oli muistorikas tapahtuma, johon osallistui lähes sata juhlijaa. Oli ilo ja kunnia saada olla mukana juhlassa, jossa tunnelma oli parasta suomikouluantia jälleen kerran ja ihku Suomi-koulufanimme Mari Kuopiosta Outi Wasaman säestyksellä sekä klovni ja leijonatanssijat viihdyttivät lapsia ja aikuisia. Ruoka oli hyvää, kakut herkullisia ja sää kesäisen leppoisa tuulenpuuskineen.  Kiitos siitä kaikesta.

 

Kyynelten läpi kiitämme ja muistamme lämpimästi myös ihastuttavaa ja karismaattista ystäväämme ja juhlasäestäjäämme Outi Wasamaa, joka pian juhlan jälkeen menehtyi onnettomuudessa Pekingissä. Suru ja ikävä on suunnaton, mutta Outin perhettä sekä toisiamme tukien olemme jatkaneet taivaltamme eteenpäin. Yksi ihana ystävä ja Suomi-koulun toimijamme on pois.

 

Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen.

-tapio rautavaara-

 

Kiitokset ja halaukset ja leppoisan loman toivotukset vielä kerran upealle poppoollemme sekä kaikille lapsille perheineen ja ystävillemme ja tukijoillemme Pekingissä ja ympäri maailman.

 

Kesäterveisin,

Tuija Lotti-Karvanen