TULE MUKAAN !

Suomi-kouluun pääset helposti mukaan !

Uusien oppilaiden haku Suomi-kouluun tapahtuu täyttämällä hakulomake.  Lomake tulee lähettää sähköpostin liitteenä varapuheenjohtaja Ulla Tiesmäelle osoitteeseen ulla.tiesmaki@elisanet.fi.

Suomi-kouluun voivat hakea oppilaaksi suomea äidinkielenään tai suomea toisena kielenä puhuvat lapset, joiden vanhemmista ainakin toinen on syntyperältään Suomen kansalainen.

Mikäli lapsellanne on jokin allergia, täyttäkää erillinen lomake ja tuokaa se mukananne ensimmäisellä koulukerralla.

Hakulomake

Allergiat ja lääkitys-lomake

LUKUKAUSIMAKSUT

Lukukausimaksu vuonna 2016 on 1000 RMB / oppilas / lukukausi. Maksu peritään lukukauden alussa koululla.

ETÄKOULU KULKURIN MAKSU

Kulkuri-paketti Suomi-koulun oppilaalle 50 EUR / oppilas / lukuvuosi. Ilmoittautuminen ja maksu lukuvuoden alussa.

HALUAISITKO

opettajaksi, apuopettajaksi tai johonkin muuhun mukavaan tehtävään Suomi-koulussamme. Ota rohkeasti yhteyttä puheenjohtaja Tuija Lotti-Karvaseen tuijalottik@gmail.com, puh. +86 186 1227 0910 tai varapuheenjohtaja Ulla Tiesmäkeen ulla.tiesmaki@elisanet.fi, puh. +86 185 1130 0322.

Kerromme mielellämme lisää !