TULE MUKAAN !

Suomi-kouluun pääset helposti mukaan!

Uusien oppilaiden haku Suomi-kouluun tapahtuu täyttämällä hakulomake. Lomake tulee lähettää sähköpostin liitteenä puheenjohtaja Julia Jalolle osoitteeseen julia.jalo@hotmail.com.

Suomi-kouluun voivat hakea oppilaaksi suomea äidinkielenään tai suomea toisena kielenä puhuvat lapset, joiden vanhemmista ainakin toinen on syntyperältään Suomen kansalainen.

Mikäli lapsellanne on jokin allergia, täyttäkää erillinen lomake ja tuokaa se mukananne ensimmäisellä koulukerralla.

LUKUKAUSIMAKSUT

Syksyn 2021 lukukausimaksu on 1000 rmb / oppilas. Kevään lukukausimaksusta päätetään Suomi-Koulun vuosikokouksessa tammikuussa 2022.

ETÄKOULU KULKURIN MAKSU

Etäkoulu Kulkuri on siirtynyt nettiin. Vanhemmat ilmoittautuvat ja maksavat itse oman koululaisensa maksut. Suomi-koulun opetuksessa voidaan tukea Kulkurin suorittamista omalla koneella koulupäivän aikana. Vanhemmat ovat vastuussa kurssin suorittamisen aikatauluissa pysymisestä.

HALUATKO LIITTYÄ SUOMI-KOULUN TIIMIIN?

Kiinnostaako sinua opettaminen tai apuopettajana oleminen? Halutako auttaa juhlien järjestelyissä tai muuten osallistua koulun toimintaan? Etsimme jatkuvasti uusia henkilöitä auttamaan koulun pyörityksessä, joten jos sinulta löytyy kiinnostusta liittyä tiimiimme olethan rohkeasti yhteydessä info@pekinginsuomikoulu.fi TAI suoraan koulun puheenjohtajaan Julia Jaloon julia.jalo@ hotmail.com,
puh. +86 156 0129 4081, niin kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista!