TULE MUKAAN !

Suomi-kouluun pääset helposti mukaan!

Uusien oppilaiden haku Suomi-kouluun tapahtuu täyttämällä hakulomake. Lomake tulee lähettää sähköpostin liitteenä puheenjohtaja Seppo Selkälälle osoitteeseen seppo_selkala@hotmail.com.

Suomi-kouluun voivat hakea oppilaaksi suomea äidinkielenään tai suomea toisena kielenä puhuvat lapset, joiden vanhemmista ainakin toinen on syntyperältään Suomen kansalainen.

Mikäli lapsellanne on jokin allergia, täyttäkää erillinen lomake ja tuokaa se mukananne ensimmäisellä koulukerralla.

HAKULOMAKE

LÄMPÖTILANMITTAUSLOMAKE

ALLERGIAT JA LÄÄKITYS -LOMAKE

VASTUUVAPAUS SEKÄ KUVAUS- JA JULKAISULUPA

LUKUKAUSIMAKSUT

Syksyn 2020 lukukausimaksu on 600 rmb / oppilas. Kevään lukukausimaksusta päätetään Suomi-Koulun vuosikokouksessa tammikuussa 2021.

ETÄKOULU KULKURIN MAKSU

Kulkuri-paketti Suomi-koulun oppilaalle 60 EUR / oppilas / lukuvuosi. Ilmoittautuminen ja maksu lukuvuoden alussa.

HALUATKO LIITTYÄ SUOMI-KOULUN TIIMIIN?

Kiinnostaako sinua opettaminen tai apuopettajana oleminen? Halutako auttaa juhlien järjestelyissä tai muuten osallistua koulun toimintaan? Etsimme jatkuvasti uusia henkilöitä auttamaan koulun pyörityksessä, joten jos sinulta löytyy kiinnostusta liittyä tiimiimme olethan rohkeasti yhteydessä info@pekinginsuomikoulu.fi TAI suoraan koulun puheenjohtajaan Seppo Selkälään seppo_selkala@hotmail.com , puh. +86 138 1035 8956 niin kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista!