TULE MUKAAN !

Suomi-kouluun pääset helposti mukaan!

Uusien oppilaiden haku Suomi-kouluun tapahtuu täyttämällä hakulomake. Lomake tulee lähettää sähköpostin liitteenä varapuheenjohtaja Ulla Tiesmäelle osoitteeseen ulla@tiesmaki.com.

Suomi-kouluun voivat hakea oppilaaksi suomea äidinkielenään tai suomea toisena kielenä puhuvat lapset, joiden vanhemmista ainakin toinen on syntyperältään Suomen kansalainen.

Mikäli lapsellanne on jokin allergia, täyttäkää erillinen lomake ja tuokaa se mukananne ensimmäisellä koulukerralla.

HAKULOMAKE

ALLERGIAT JA LÄÄKITYS -LOMAKE

VASTUUVAPAUS SEKÄ KUVAUS- JA JULKAISULUPA

LUKUKAUSIMAKSUT

Lukukausimaksu vuonna 2018-2019 on 1000 RMB / oppilas / lukukausi. Maksu peritään lukukauden alussa koululla. Suomi-koulun seuraava alkamispäivä 1.9.2018.

ETÄKOULU KULKURIN MAKSU

Kulkuri-paketti Suomi-koulun oppilaalle 60 EUR / oppilas / lukuvuosi. Ilmoittautuminen ja maksu lukuvuoden alussa.

HALUATKO LIITTYÄ SUOMI-KOULUN TIIMIIN?

Kiinnostaako sinua opettaminen tai apuopettajana oleminen? Halutako auttaa juhlien järjestelyissä tai muuten osallistua koulun toimintaan? Etsimme jatkuvasti uusia henkilöitä auttamaan koulun pyörityksessä, joten jos sinulta löytyy kiinnostusta liittyä tiimiimme olethan rohkeasti yhteydessä info@pekinginsuomikoulu.fi TAI suoraan koulun puheenjohtajaan Seppo Selkälään seppo.selkala@sinoreach.com, puh. +86 138 1035 8956 TAI varapuheenjohtajaan Ulla Tiesmäkeen ulla@tiesmaki.com, puh. +86 185 1130 0322 niin kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista!